Over Ons

Presentatie.
EBM BVBA werd opgericht in 2008. Inmiddels is onze firma flink gegroeid en hebben we extra personeelsleden in dienst moeten nemen om aan de toenemende vraag te kunnen voldoen.

Onze firma doet zowel nieuwbouw als verbouwingen, maar ook voor dakwerken en het onderhoud van bedrijfsgebouwen kunt u bij ons terecht!
Renovaties zijn onze specialiteit. We renoveren voornamelijk met rustieke materialen. Voor de renovatie van gebouwen van meer dan 160 jaar oud draaien wij onze hand niet om!

Wanneer u voor EBM BVBA kiest, kiest u voor een persoonlijke en kwalitatieve aanpak van uw projecten.
Onze werkgebieden liggen zowel in Oost-Vlaanderen als in Antwerpen en Brussel. Ook doen wij opdrachten in het buitenland.

Teamwork

EBM BVBA is een goed ge├Âlied bedrijf.
De onderneming telt om en bij de 14 hooggespecialiseerde medewerkers die vertrouwd zijn met alle terreinen van de bouwwereld. Alle werknemers zijn all-round inzetbaar voor een uiterst flexibele werking. De kleinschaligheid van het bedrijf zorgt ervoor dat u altijd met dezelfde personen in contact komt. Dat maakt het werken vlotter, sneller en aangenamer. EBM BVBA staat ook voor een uitgebreid eigen logistiek machinepark waardoor we praktisch geen werken aan derden hoeven uit te geven.

Nieuws

Mei.23, 2014

Nieuwe website.
Wij hebben een nieuwe website. Naast een overzicht van onze werkzaamheden kan u hier ook een contact formulier vinden waarmee u ons ten allen tijden kan contacteren.

Dec.24, 2013

Wij zijn open.
Tijdens de feestdagen zijn wij open op onze normale uren. Op nieuwjaarsdag zijn wij echter gesloten. Voor dringende zaken kan u ons altijd contacteren via ons contact formulier.

Dec.25, 2013

Ons adres is gewijzigd.
Vanaf heden zijn wij verhuist naar onze nieuwe kantoren te Ledeberg. Hier hopen wij u beter van dienst te kunnen zijn met onze nieuwe infrastructuur. De adres gegevens en routebeschrijving kan u vinden op de contact pagina.