Nieuwbouw

 

 

Wij zijn gespecialiseerd in ruwbouwprojecten voor nieuwe woningen.
Wij werken voornamelijk in opdracht van architecten, maar als particulier kunt u natuurlijk ook altijd bij ons terecht.
Droomt u van een nieuw huis?
Dan kunnen wij u helpen om uw droom waar te maken. We bouwen uw woning volgens uw wensen en volgens duidelijke afspraken. Wij werken met duurzame materialen en in samenwerking met de architect van uw keuze.
De opvolging gebeurt met de zaakvoerder erbij: zo leveren wij steeds een prachtig resultaat binnen de termijn, zonder kopzorgen en slapeloze nachten.

Renovatie

 

Zo werkt EBM BVBA.
EBM BVBA renoveert je droomhuis met oog voor detail en kwaliteit. Met je eigen architect, of één die wij aan je voorstellen. Maar we gaan nog een flinke stap verder. We nemen je totaalrenovatie vanaf het prille begin volledig in handen en houden je constant op de hoogte van de vooruitgang. Zo moet jij enkel keuzes maken en genieten.

Bij de start van de werken geeft je bouwadviseur het project door aan je persoonlijke projectleider. Die neemt vanaf dan de praktische touwtjes in handen. Je projectleider contacteert de werkploegen en onderaannemers, houdt een oogje in het zeil op de werf en wordt je vaste contactpersoon tijdens de bouw of renovatie. Hij leidt ook de werfvergaderingen in goede banen, waarop je trouwens regelmatig uitgenodigd wordt.